VOORKOM INBRAAK TIJDENS KERST

Inbreken lijkt een nieuwe kersttraditie. Tijdens de kerstdagen wordt er 2 keer zoveel ingebroken als normaal. Hoe zorg je dat er niet wordt ingebroken als je aan het kerstdiner zit?

 

Iedereen kent wel de klassieke kerstfilm Home Alone. De 10-jarige Kevin wordt door zijn familie vergeten en blijft daardoor alleen thuis met kerst. Inbrekers hebben het op het huis van zijn ouders gemunt, waardoor hij er alles aan moet doen om het te bewaken. Jammer genoeg wordt er niet alleen in films vaker ingebroken tijdens de kerstdagen. In de donkerste maanden van het jaar, van oktober tot en met maart, zijn inbrekers het meest actief. Tijdens de kerstdagen is er een duidelijke piek. Er wordt dan ongeveer 2 keer zoveel ingebroken als op normale dagen, vooral tussen 17:00 en 21:00 uur. Niet gek, want de ene helft van België is weg van huis en zit aan tafel bij de andere helft van België.

 

Zie ook ACTIE VEILIGE KERST: SKG*** cilinder + Beslag 199€ (GRATIS PLAATSING)

CONTACT

+32 (2) 445 04 19

SPOORWEGSTRAAT 5 1930 ZAVENTEM

09.00 TOT 18.00

Ma tem Vr. zat op afspraak

6 tips voor een inbraakvrije kerst

 

Inbraak voorkomen tijdens kerst – 6 tips

 

1. Leg cadeaus uit het zicht

 

Heel logisch: als inbrekers een stapel cadeaus onder de boom zien liggen, is het extra aantrekkelijk om in te breken. Leg cadeaus uit het zicht om te voorkomen dat de cadeaus al weg zijn, voordat ze zijn uitgepakt.

 

2. Laat een paar lampen en de televisie aan

Sluit een paar schemerlampen aan op een tijdschakelaar, zodat ze niet tot diep in de nacht hoeven te branden. . Zet ook de televisie aan voordat u weggaat. Door het bewegende beeld en het geluid denken inbrekers eerder dat er iemand thuis is.

 

3. Vraag kerstvierende buren een oogje in het zeil te houden

Lang niet iedereen is de hort op tijdens de kerstdagen. Pols daarom bij uw buren of ze thuis zijn op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag. Vraag of ze een oogje in het zeil willen houden en goed willen letten op verdachte figuren en vreemde takjes tegen de deur.

 

4. Zorg voor extra verlichting om het huis

Zonder buitenverlichting is het wel heel makkelijk voor inbrekers om naar binnen te sneaken. Niemand die ze ziet! Investeer in goede buitenverlichting. Het liefst met een sensor. En zie het als goed excuus om uw tuin van top tot teen in kerstversiering te hullen. Koop wel speciale kerstversiering voor buiten, die tegen kou en regen kan.

 

 

5. Doe net alsof u thuis bent

Zet wijnglazen op tafel met nog een restje wijn, dek de tafel en ruim vooral niet te veel op. Laat de schoenen naast de bank staan en leg een krant of tijdschrift open op tafel. Zo lijkt het net alsof u thuis bent.

 

6. Ga slim om met sleutels en sloten

Zorg voor een inbraakwerende slot en veiligheidsbeslag mét SKG keurmerk. Verstop sleutels niet onder deurmatten, bloempotten en andere cliché verstopplekken. Laat de sleutels ook niet aan de binnenkant van het slot zitten, inbrekers kunnen zo makkelijk binnenkomen als ze een ruitje intikken.

 

ACTIE VEILIGE KERST

SKG*** veiligheidscilinder + Veiligheidsbeslag 199€ Btwi

GRATIS PLAATSING

 

 

LP SECURITY

CENTER

Gespecialiseerde slotenmaker en inbraakbeveiligingsexpert

 

Een Team van security experten met meer dan 30 jaar ervaring in mechanische, elektromechanische en elektronische beveiliging.

 

Uw Inbraakbeveiligingspartner voor Zaventem, Sint -Stevens Woluwe, Nossegem, Sterrebeek, Steenokkerzeel, Everberg, Kortenberg, Kraainem.

Show Room

 

Graag nodigen wij u uit in onze showroom om u alle mogelijke beveiligingsoplossingen voor te stellen

 

Offerte op maat

Bel ons voor gratis en vrijblijvend advies voor de beveiliging van uw woning of uw bedrijf.

Contact

 

Spoorwegstraat 5

1930 Zaventem (Belgium)

Email: info@lpsecuritycenter.be

TEL: +32 (2) 445 04 19

© Copyright. All Rights Reserved